[dropcap letter=»M»]ange tror jeg ligger i solsengen halve dagen når jeg er ute og lager reisereportasjen. Og noen ganger har de rett. Det hender jeg tester solsenger bare for å kunne fortelle om hvordan det kjennes. Men ellers løper jeg som Usain Bolt for å rekke å fotografere kule steder, bryggerier og restauranter før det blir mørkt. Åttetimersdager er ikke noe vi driver med i denne bransjen.

Når jeg er i min #1-by, New York City, føles det ofte som byen klistrer seg i ansiktet. Og på sommeren er det klamt. Og hvem vil se fæl og svett ut når man skal inn på for eksempel Fig & Olive i Meatpacking districkt for å spise lunsj? Ingen der har hørt om porer eller krøllete klær.

Så i vesken har jeg:

  • Deodorant Wipes fra Preven’s. De renser og får deg til å føle deg fresh. De inneholder ikke parabener eller alkohol, er biologiosk nedbrytbare og kan spyles i toalettet. Du får dem på Handysize.no De får du i størrelser som passer inn i også inn i en liten clutch.
  • Parfyme: Den kjempestore taxfree-flasken får ikke være med på ferie. I stedet heller jeg parfyme over i reiseparfymeflasken fra Flo, som er den viktigste nyheten siden nylonstrømpene ble oppfunnet. Den er like stor som en leppestift men rommer nok parfyme for en uke i New York. Flasken er støtsikker, men innsiden er av glass, som sørger for at fru Chanel ikke løper risiko for å få rynker i kvaliteten. Du heller eller sprayer din egen parfyme enkelt inn i reiseflakongens trakt uten at noen av de dyre dråpene går til spille. Reiseflakongen koster 149 kroner hos Handysize.no
  • Dollar: Jeg bruker alltid kredittkortet på reise, men prøver likevel å ha noen dollar liggende så jeg kan gi til de mange fantastiske gateartistene som opptrer overalt i New York.

Få nye vipper i New York.

[dropcap letter=»PS:»] Vil du handle også andre steder enn Victoria’s Secret, Macy’s og Saks, vil jeg anbefale boken The Stylist’s Guide to NYC skrevet av stylisten Sibella Court. Her finner du butikkene og grossistene hvor hun henter materialer til stylingoppdragene. Ikke minst er det tips til mange kule kafeer, barer, restauranter som ikke bare serverer bra mat, men også er fotogene. Og det blir magasinene jeg jobber for glade for. Kjøp boken på Amazon.com Men denne boka er stor, så den passer best til forhåndsresearch, ikke til å ha i vesken rundt når du tråkker gjennom Upper East Side.

Da er det bare å si som Sibella: Be prepared for anything!

Beste hilsen
Inga

butikknapp

 

Reisebloggen Bortebest.no har fått reiseparfymeflakongen av Handysize.no