Beste sandalbutikk i Chania

Chania_skobutikk_03
Disse fikk bli med hjem denne gangen. Føles bra å støtte gresk økonomi, gitt!

Reiser til Hellas betyr som regel en oppdatering i sandalskuffen for meg. Håndlagde skinnsandaler er nemlig noe av det lekreste jeg vet om til solbrun hud. Da jeg dro på interrail til Korfu for hundre år siden ‘investerte’ jeg i et par med en håndfull drakhmer. Da var stilen ganske kjedelig igrunn, vi kalte dem Jesussandaler med god grunn.

Går det an å reise fra Hellas uten å kjøpe med seg sandaler?

Går det an å reise fra Hellas uten å kjøpe med seg sandaler?

Idag får du tak i greske sandaler i alle mulige design og farger, og da jeg var på Kreta i forrige måned, så måtte jeg innom favorittbutikken min Pelmode i Chania. Der har jeg kjøpt sandaler før, og jeg vet at kvaliteten er god. Ikke er det dyrt heller. Mellom 18 – 35 euro for et par ekte skinnsandaler kaller jeg et ekte kupp!

Lei av kjedelige souvenirer? Kjøp med et par sandaler, da vel!

Pelmode selger også lekre vesker i den mykeste skinn.

Pelmode selger også lekre vesker i den mykeste skinn.

Adresse: PELMODE (3-4 Zambeliou Street), et steinkast fra den gamle venezianske havna, og vis a vis Starbucks på hjørnet.

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *