Sommer i øra?

Nettbutikk amazon bortebest
Sjekk de ananasene da!
Reklamelenke. Bortebest har sin egen lille avdeling på digre Amazon. Der velger vi våre favoritter, og i dag er det ørene som skal få en smak av sommer!

Det kribler i kroppen, for nå er det snart sommer dere! Vi har valgt ut våre favorittøredobber på Amazon – der Bortebest har sin helt egne filial! Her har vi funnet øredobber som vi synes passer like godt til en florlett sommerkjole som til en pyntet sommerkveld.

Kanskje finner du noen som passer til din sommergarderobe?

Klikk deg inn og få sommerfølelse du og!

Eller er det kanskje føttene som trenger sommerbehandling? Vi har valgt oss ut sandaler også!

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

Fotoskolen – ta bedre matbilder

Lær å ta bedre matbilder på en, to, tre! Dette klarer du...
Les mer

Legg igjen et svar