Sandaler og strandbager

Annonselenke. Ingenting vekker sommerfølelsen som et par splitter nye sandaler. Drøm deg bort på Amazon, der du kan klikke hjem drømmesandalene fra Bortebest sin egen filial.

Nå er siden vår på Amazon oppdatert (ja, vi har vår egen filial på Amazon!). Klikk inn her og kjenn hvor deilig det er å drømme seg bort til strand- og sandalvær!

Et par håndlagde sandaler fra Steve Madden passer perfekt til sommerbrune ben. Vi elsker disse i ekte skinn! Pris: 610 kr inkludert frakt.

Lurer dere på hvilke størrelser som passer, så kan dere trykke på “size chart” ved siden av der dere skal velge størrelse, så kan dere finne en oversikt over europeiske og amerikanske skostørrelser.

Amazon bortebest
Sjekk i kolonnen for europeiske skostørrelser, så finner du tilsvarende på amerikansk og britisk.
Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Husmorferie i Gøteborg

48 timer i Gøteborg: Selv på husmorferie klarer Caroline å spore opp...
Les mer

Legg igjen et svar