Sandaler og strandbager

Annonselenke. Ingenting vekker sommerfølelsen som et par splitter nye sandaler. Drøm deg bort på Amazon, der du kan klikke hjem drømmesandalene fra Bortebest sin egen filial.

Nå er siden vår på Amazon oppdatert (ja, vi har vår egen filial på Amazon!). Klikk inn her og kjenn hvor deilig det er å drømme seg bort til strand- og sandalvær!

Et par håndlagde sandaler fra Steve Madden passer perfekt til sommerbrune ben. Vi elsker disse i ekte skinn! Pris: 610 kr inkludert frakt.

Lurer dere på hvilke størrelser som passer, så kan dere trykke på “size chart” ved siden av der dere skal velge størrelse, så kan dere finne en oversikt over europeiske og amerikanske skostørrelser.

Amazon bortebest
Sjekk i kolonnen for europeiske skostørrelser, så finner du tilsvarende på amerikansk og britisk.
Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Har du hørt om Monopolturisme?

Vi bruker brettspillet Monopol som kart, og viser vei til et annerledes...
Les Mer

Legg igjen et svar