Nye klær til strandferien

Det er snart tid for bikini, sandaler og solbriller. Her er et glimt av sommerens små lykkepiller.

Vinterstormene herjer langs norskekysten. Da er det på tide å drømme seg bort til en strandpromenade langt vekk. Glede seg til å gå med sandaler i stedet for svære støvler. Og kanskje en fin kjole og en bikini. Dette er noe av klærne  jeg kunne tenke meg å gå med så snart være tillater det.

Du kan se mer på Mytheresa.com, Shinola.com og på Kaibosh.no

Bli også med og se hva som skjedde da Vibeke testet ut tjenestene til en personlig shopper.

Hilsen
Inga
[email protected]

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Inga Ragnhild Holst

Slik var 2016

Ashley Graham, Jimmy Wales og New York er bare noen av dem...
Les mer