Annonse

Så ble reiserådet fra UD endret… igjen. Alle vi som hadde håpet at vi kunne dra utenlands med god samvittighet etter påske, må nå smøre oss med ytterligere tålmodighet. Man skulle tro at aggressive reiserestriksjoner fikk meg til å droppe å bestille reiser, men neida. Jeg bestiller med friskt mot hver gang, og har avbestilt flere flyreiser enn jeg kan telle på en hånd det siste året.

Jeg bestiller og bestiller – og opplever kansellering etter kansellering. Du har sikkert opplevd noe lignende?

Lei av kansellerte fly?

Er du også lei av Korona og avlyste fly? 
Flyhjelp hjelper deg med å få refundert din flybillett hvis flyet ditt er avlyst, enten det er på grunn av korona eller forsinkelser. Det er veldig behagelig å lene seg tilbake med en tekopp, og slippe styret med e-poster, telefoner og oppfølging selv. 
Flyhjelp er eksperter på lover og regler i forbindelse med flyreiser, og vinner 92% av alle oppstartede saker! Du betaler ingenting for de juridiske tjenestene deres dersom de ikke vinner saken din. Dersom du innvilges erstatning, beholder Flyhjelp 30% av kompensasjonen.
Selskapet er skandinavisk, og ble grunnlagt i 2014. I dag arbeider førti ansatte med å hjelpe rundt 140 000 passasjerer i året fra hele Skandinavia.

Søk om kompensasjon her

Flyhjelps tre grunnleggere: Johan Thybo, Gustav Frederik Thybo og Philip Brechmann utenfor hovedkontoret i København.

 Det kan være vanskelig som enkeltperson å vinne over et flyselskap. Vi hjelper deg, og sørger for at du hele tiden er orientert om hvordan det går med saken. «

Laurits – juridisk saksbehandler

I denne videoen ser du hvor lett det er å bruke Flyhjelp:

Søk om kompensasjon her