Reklamesamarbeid med Ving

Tidsriktig designhotell på Solkysten – kun for voksne

Hotellene langs Costa del Sol har en lei tendens til å være enorme familiekompleks eller utdaterte og usjarmerende bygg fra søttitallet. I verste fall begge deler samtidig.

MB Boutique Hotel er et friskt pust!

Da jeg skulle bestille var det kun et standard dobbeltrom igjen (dette er tydeligvis et populært hotell som er rangert som nummer 1 i Nerja på Tripadvisor). Jeg var sent ute med bestillingen, og måtte nøye meg med hotellets minste romtype fremfor superior- eller delux-rommet jeg egentlig siklet på. Forskjellen er ni kvadratmeter, størrelsen på TV-skjermen, badekar, balkong og 50 centimeter bredere seng.

Nerja MB Boutique hotel
Jeg siklet egentlig på dette Delux dobbeltrommet med badekar og terrasse.

Men, men, på Solkysten skal man uansett ikke tilbringe så mye tid innendørs. Og i Nerja, som jeg har skrevet mer om her, er det både deilig strandliv og et livlig byliv som lokker deg ut av hotellets fire vegger. Eller i dette tilfellet, hvorfor ikke nyte ettermiddagssolen på hotellets egen takterrasse, med vakker utsikt over Almijarafjellene?

MB Boutique hotel Costa del Sol
En liten smakebit av den deilige takterrassen på MB Boutique Hotel.

Automat med godsaker

Her slipper du plaskende skrik og skrål, ettersom det er et voksenhotell (aldersgrense 13 år). Jeg savnet en bar på taket, for her hadde det gjort seg med en sundowner. Men trøstet meg med at brusautomaten hadde en voksen karakter med alt fra brus, vann og potetgull til Jack Daniels & cola, tinto de verano, shandy, Bacardi & cola, samt et stort utvalg øl – alt på boks.

Rom

Som sagt, overnattet jeg på det minste tilgjengelige rommet. Allikevel sørget et minimalistisk interiør for at det ikke føltes klaustrofobisk. Sengen var superbehagelig med fast madrass, crisp sengetøy og egen putemeny.

I minibaren koster alt en euro, et sympatisk trekk fra hotellets side! Toalettsakene var av det aromaterapibaserte merket Keiji, som duftet behagelig.

MB Boutique hotel Costa del Sol
Lekre toalettsaker fra Keiji.
MB Boutique hotel Costa del Sol
Rommene har en velfylt minibar der alt koster en euro. Her er det bare å slå seg løs!

Jeg sa innledningsvis at dette er et moderne boutique hotel. På sin egen hjemmeside, kaller de seg et lite luksushotell. Sannheten er at for meg kan det noen ganger bli litt for moderne. Jeg må innrømme at jeg ikke klarer å venne meg til interiørtrenden der dusj og toalett er en integrert del av rommet. Det betyr at de er separert med en glassdør, men at de ikke befinner seg i et eget rom. Vasken er en halv meter fra sengen, så når du pusser tenner om kvelden, eller vasker ansiktet om morningen, har room-maten din full innsikt. Jeg er av den gammeldagse typen som foretrekker å kunne lukke en dør.

MB Boutique hotel Costa del Sol
Mitt standard dobbeltrom var noe knapt i størrelsen, men fungerte allikevel bra til sitt bruk.

Ellers er rommene utrolig tidsriktige, og alt styres digitalt på paneler du finner i dusjen, på toalettet og ved sengen. Her kan du trykke i vilden sky!

MB Boutique hotel Costa del Sol
Ultramoderne hotell. Alt fra lys og aircon til temperatur og vannstyrke i dusjen styrer du fra en touch screen.

Renhold

Det er ikke lenge siden hotellet ble renovert fra topp til tå, og det synes. Her er det prikkfritt!

MB Boutique hotel Costa del Sol
Ingen hår i dusjen.

Wifi

Gratis wifi over hele hotellet.

Hårføner

Ja, og ikke nok med det. De reklamerer med å ha en profesjonell hårføner på hvert rom. Jeg føner aldri håret, så testet den ikke, men jeg testet derimot strykeservicen deres som er gratis. Veldig greit når kjolen bærer preg av å ha ligget nederst i kofferten.

Frokost

Nerja MB Boutique Hotel
Frokostsalen har self service.

Dette var ikke så mye å skryte av. Maskinkaffe, juice og te, tre ulike frokostblandinger, croissanter fra pose, brød og pålegg. Det er tydelig at hotellet forsøker å spare inn kostnader ved å kjøre en self service-stil. Det blir litt for anonymt for meg, som foretrekker større utvalg og en hyggelig kelner som sier «buenos días» om morningen.

Fordelen med dette self service-opplegget, er at du kan komme innom frokostsalen hele dagen og forsyne deg av gratis te og kaffe, samt snacks.

Oppmerksomhet

Det er én person som jobber i resepsjonen, og da jeg ankom var det fire nederlendere som sjekket inn før meg. Det ble litt venting, men sval aircon gjorde at jeg senket skuldrene i køen. Det skal derimot sies at da jeg ikke fikk aircon-anlegget til å virke, tok det bare to minutter før vaktmesteren kom og fikset det, så selv med få ansatte, får de det til å fungere!

Beliggenhet

Hotellet ligger fem minutter fra Torrecilla-stranden som du ser på bildet nedenfor. På kveldstid tar det ti minutter å gå gjennom et boligstrøk til bykjernen med barer og restauranter. Det føltes trygt, og ettersom hotellet lå bittelitt utenfor sentrumskjernen var det enkelt å finne parkering.

Torrecilla-stranden er både koselig og praktisk med mange hyggelige lunsjsteder i umiddelbar nærhet.

Her er dommen

 

 

NØKKELINFO

Adresse: Plaza Chaparil 1, Nerja
Telefon: +34-952-000-545
Pris fra: fra 75 euro
Karakter: Bortebest gir MB Boutique Hotel fire gullkofferter.

Kort vei til stranda, rene, moderne rom, en deilig takterrasse og ikke minst, god valuta for hotellpengene, trekker opp. Minus for at det ikke finnes et ordentlig bad med dør på rommet og litt trist frokost. Som sagt, har dette hotellet førsteplassen på Tripadvisor, hvilket vitner om mange fornøyde gjester!
Netthttps://www.mbboutiquehotel.es/en/

Reis hit med Ving

Oppholdet mitt på MB Boutique Hotel ble dekket av Ving som introduserer Nerja i sitt program sommeren 2018. Alle andre utgifter og kostnader i forbindelse med reisen min til Nerja, dekket jeg selv.

Her finner du MB Boutique Hotel hos Ving.