Annonse

Hurra, så gøy det er å få lov til å dele tips som sparer penger i ferien! Bortebest kan i samarbeid med Radisson tilby en kode som gir deg inntil 25% rabatt på din neste hotellferie hos Radisson. Utvalget er enormt – du finner Radissonhoteller over hele Norge, så dette er et kupp for deg som skal på Norgesferie! Når du bruker koden LASTMIN ved bestilling, får du opptil 25% rabatt på oppholdet.

Hotell – mitt beste tips

Noe av det aller beste jeg vet er å tyvstarte ferien på et hotell. Komme i riktig feriemodus før ferien egentlig har startet. Det handler vel om at jeg egentlig liker alt som tøyer den gode feriefølelsen… På flyplasshotell slipper du å stå opp lenge før sola har gnidd søvnen ut av øynene, ettersom du våkner i trilleavstand fra innsjekkingen. Det skader heller ikke at du får med deg en deilig hotellfrokost på kjøpet. What’s not to love! På Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen, kan du ta deg god tid over frokosten, og sjekke ut av hotellet nøyaktig fem minutter før du skal sjekke inn på flighten din – uansett om du skal til Norge eller utenlands.

Fra Radisson Blu Hotel Oslo Airport er det bare å trille rett fra hotellfrokosten til innsjekkingen.

Hotell i Norge og utlandet

Radisson har hotell over hele Norge, og da mener jeg HELE Norge: Svalbard, Oslo, Trysil, Tromsø, Bergen, Beitostølen, for å nevne noen. Her er det bare å planlegge påskeferie og sommerferie!

I tillegg har Radisson hoteller over hele verden, så hvis du lider av reiselyst, så kan du f.eks booke deg inn i Paris, Istanbul, London eller Gran Canaria. Hallo! Her er det lov å drømme! Standarden er alltid nordisk og moderne, så selv om destinasjonen din er ukjent, vil du alltid føle deg hjemme på hotellet.

Følg denne lenken OG BRUK KODEN LASTMIN hvis du vil reservere ditt hotellopphold på Radisson med 25 prosent rabatt!