Gran Canaria i Hjemmet

Bli med på oppdagelsesferd på Gran Canaria - øya alle "elsker å hate". Her er 10 tips fra reportasjen min i Hjemmet.

Hvor heldig er ikke jeg! Å romstere rundt på Gran Canaria etter de upolerte perlene var et oppdrag jeg virkelig satte pris på. Denne øya, som sliter med et litt frynsete rykte, slutter nemlig aldri å fascinere meg.

Takk til Hjemmet som sendte meg ut på jakten etter det aller beste Gran Canaria har å by på. Jeg fant, jeg fant!

Her kan du se faksimilene fra reportasjen som sto på trykk i nummer 52 i desember 2017:

Hva er dine favorittsteder på øya?

GranCanaria_Bohemia
Et av stedene jeg anbefaler varmt er spa’et på Hotel Bohemia. Fy søren, så deilig!
Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Hit mener VING vi bør reise i 2017

Reisegiganten VING tar med seg Bortebest når de skal spå reiseåret 2017....
Les mer