Gran Canaria i Hjemmet

Bli med på oppdagelsesferd på Gran Canaria - øya alle "elsker å hate". Her er 10 tips fra reportasjen min i Hjemmet.

Hvor heldig er ikke jeg! Å romstere rundt på Gran Canaria etter de upolerte perlene var et oppdrag jeg virkelig satte pris på. Denne øya, som sliter med et litt frynsete rykte, slutter nemlig aldri å fascinere meg.

Takk til Hjemmet som sendte meg ut på jakten etter det aller beste Gran Canaria har å by på. Jeg fant, jeg fant!

Her kan du se faksimilene fra reportasjen som sto på trykk i nummer 52 i desember 2017:

Hva er dine favorittsteder på øya?

GranCanaria_Bohemia
Et av stedene jeg anbefaler varmt er spa’et på Hotel Bohemia. Fy søren, så deilig!
Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Sånn tar du vare på huden og håret i sola

Sol og salt hører sommeren til. Men det gjelder å beskytte håret...
Les Mer