Glad i whisky? Drømmejobben kan bli din!

Hvem vet, kanskje møter du en av disse på vei til jobb?
Tenk å reise rundt i Skottland, smake på whisky - og få betalt for det! Høres det ut som en god ide, så må du lese dette.

Du trenger ikke å være reisejournalist for å kunne reise rundt og nyte det beste av de destinasjonene du besøker. Nå kan du bli whiskydestilleritester i Skottland, og jobben består i reise fra destilleri til destilleri, smake, sjekke stemningen og gjøre deg opp en mening.

Utdrikningslag for menn

Det er det britiske firmaet Stagweb som lyser ut drømmejobben. De spesialiserer seg på utdrikningsturer for menn, og ikke overraskende er det mange menn som vil tilbringe utdrikningsfesten sin på et skotsk destilleri. Nå søker Stagweb noen som kan gå opp whiskyløypa, slik at de kan tilby det aller beste til sine kunder.

Høres det fristende ut? Det er bare en deltidsjobb, men da har du jo tid til å utforske det vakre, skotske landskapet i mellomtiden!

Her søker du

Det eneste kriteriet er at du er over 18 år. De er ikke på utkikk etter whiskyeksperter, men heller folk som kan kjenne igjen en god kundeopplevelse og god service. De ønsker at kandidatene sender inn en søknad på maks 150 ord, og som starter slik: I drink, therefore I am…

 

 

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Vibeke Montero

Barskole i Magaluf

Bli bartender på tre uker i syden! Det er faktisk fullt mulig.
Les Mer

Legg igjen et svar