Bortebest.no er voksenbloggeren Bjørgs favoritt

Varingen-Bortebest.no
Faksimile fra Varingen, 22. april, 2016.
Bjørg Hexeberg fra Nittedal snakker med lokalavisen Varingen om de ny bloggerne: De godt voksne. Og favoritten? Det er Bortebest.no

Voksenbloggerne er her, skrev Vibeke for en stund siden. En av dem er Bjørg Hexeberg som driver bloggen Bjorghexeberg.no. I et intervju med sin lokalavis Varingen forteller hun om bloggen. Og favorittbloggen hennes? Det er Bortebest.no. Det er vi glade for.

Varingen-Bjørgs-farvoritter
Faksimile fra Varingen.

 

 

 

 

 

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Bortebest.no samarbeider med Foreldre.no

Reisebloggen Bortebest.no har inngått en samarbeidsavtale med Foreldre.no og Klikk.no. Avtalen innbærer...
Les Mer