Bortebest.no på God Morgen Norge

TV2
Vibeke snakker om sine erfaringer med Airbnb på TV2.
Hvorfor har Airbnb blitt så populært, og hvordan virker det i praksis? Dette snakket Vibeke om på God Morgen Norge på TV2.

Å overnatte på Airbnb har mange fordeler, og kanskje noen ulemper. Visste du for eksempel at gjennomsnittsbrukeren er nærmere 40 år enn 30? Eller at det finnes massevis av penger å spare? Dette og mer snakket Vibeke om på fredagens God Morgen Norge, der vi ble invitert inn som reiseeksperter.

Se innslaget her.

Les om Vibekes Airbnb-opphold i Madrid her.

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, ,
More from Vibeke Montero

Latterkrampe på reisen

Selfiestenger, kinesere som sniker i køen og voksne menn innsmurt med gjørme...
Les mer