Bortebest.no i Journalisten

Bortebest.no snakker kildekritikk og blogging på nettstedet til journalistene, Mediedebatt.no Foto: Vibeke Montero
Noen velger bort fluor, ofte etter søk på nett. Bloggerne bør bli flinkere til faktisk sjekke holdet i det de skriver. Vårt innlegg om blogging og faktasjekk ble publisert i Journalisten.

Noen velger bort fluor, ofte etter søk på nett. Bloggerne bør bli flinkere til faktisk sjekke holdet i det de skriver. Vårt innlegg om blogging og faktasjekk ble publisert i Journalisten.

Men det er ikke bare helsebloggerne som serverer udokumenterte påstander om folks helse. Også vi reisebloggere gjør det. Kanskje vi bloggere kan bli enige om en Sjekk fakta-plakat med råd om hvordan formidle informasjon som kan påvirke hva slags beslutninger leserne tar, foreslår vi.

Du kan lese innlegget på journalistenes eget nettsted Journalisten/Mediedebatt.no »»

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Koder fra historien
More from Inga Ragnhild Holst

Kjøp designersko på Menorca og Mallorca

Vi har funnet en ny øygruppe, Skoøyene. Her kan du kjøpe designersko...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *