Vi har byttet navn

Vi syntes at borte var bra, men har funnet ut at borte faktisk er best. Derfor heter bloggen nå Bortebest.no.

 

giphy

Du har kanskje lagt merke til en liten forandring på bloggen? Vi har simpelthen bare byttet navn. Ja, også pusset litt opp. Vi ønsker jo å være den mest snasne bloggen i Norge.

Vi i www.bortebest.no er journalister som har skrevet reisestoff for aviser og ukeblader i mange år. Når vi skriver om for eksempel et reisemål for et magasin tilpasser vi både tips og stil til nettopp det magasinet. Dermed har vi måttet utelukke mye av det vi selv likte aller best. Det er disse stedene du vil kunne lese om på Bortebest.no.

Vi synes selvsagt at vi har verdens beste jobb, derfor forteller vi også om alt det som skjedde mens vi laget reportasjene – og som vi på ingen måte kan fortelle sjefene våre om. Som for eksempel at vi drakk øl til frokost og danset i bikini på direktesendt tv på Trinidad og Tobago  eller lå på spa halve dagen på Bali

God tur rundt på bloggen!

Har du spørsmål eller et tips? Kontakt oss gjerne.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

PS: Følg oss gjerne på Twitter, Facebook og Instagram.

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Ingen Snooki i mitt New Jersey

New Jersey er kjent for Snookie og mafia-Carmella. Men i virkeligheten er...
Les Mer