Hvor drar Aksel Hennie på ferie?

Aksel_Hennie_Elle
Skjermdump av Elle.no

Motemagasinet Elle (som vi har ment mye om tidligere), har kåret Aksel Hennie til Norges mest sexy mann i 2016. Det har gjort oss Bortebest-damene nysgjerrige på hvor kjekkasen helst drar på ferie.

Takket være google og Instagram vet vi følgende:

Luksusferie i Maldivene

Hvis du vil oppleve Aksel i badeshorts (noe som er ekstra relevant i denne sammenhengen), så bør du peile deg inn på det eksklusive hotellet Six Senses Laamu som ligger i Maldivene. Der var han i 2014.

Aksel_Hennie_Maldivene
På dette hotellet bodde Norges mest sexy mann da han ferierte på Maldivene.

Du kan bestille samme hotell gjennom Paradisreiser.

I svev over Dubai

Som vi vet er Aksel Hennie aldri langt unna et fallskjermhopp, og i 2013 hoppet han i Dubai. Vi er vanligvis ikke så adrenalinsugne, men akkurat det har vi testet på eksakt samme location, og det #kilerimagen!

Dubai_skydive_1_small
Jeg er en fallskjermamatør. Aksel Hennie barberte seg under sitt hopp i Dubai!

Har du lyst til å utfordre tyngdekraften, bør du booke et hopp med Skydive Dubai. Pris for et tandemhopp med bilder og video: 4.700 kroner

Til India for å slappe av

Selv sexy actionhelter må slappe av innimellom. I februar 2016 tok Aksel seg en timeout på yogaretreat i India, der han i tillegg til å drive med yoga og meditasjon oppholdt seg i total stillhet. Vil du også oppleve et silent retreat på kroppen, kan du bestille samme opplevelse her.

Aksel_Hennie_india
Prislapp for en uke i stillhet, med spirituell oppfølging: 22.000 kroner

Vi skjønner han godt! Selvom Inga ikke har mye til overs for ayurveda som behandlingsform: Ikke dra på ayurveda-sted for å bli frisk!

More from Vibeke Montero
Det rareste jeg kjøpte i Japan
Skjønnhetstips from Japan with love. Dette MÅ du kjøpe med deg hvis...
Read More