Hvor drar Aksel Hennie på ferie?

Aksel_Hennie_Elle
Skjermdump av Elle.no

Motemagasinet Elle (som vi har ment mye om tidligere), har kåret Aksel Hennie til Norges mest sexy mann i 2016. Det har gjort oss Bortebest-damene nysgjerrige på hvor kjekkasen helst drar på ferie.

Takket være google og Instagram vet vi følgende:

Luksusferie i Maldivene

Hvis du vil oppleve Aksel i badeshorts (noe som er ekstra relevant i denne sammenhengen), så bør du peile deg inn på det eksklusive hotellet Six Senses Laamu som ligger i Maldivene. Der var han i 2014.

Aksel_Hennie_Maldivene

På dette hotellet bodde Norges mest sexy mann da han ferierte på Maldivene.

Du kan bestille samme hotell gjennom Paradisreiser.

I svev over Dubai

Som vi vet er Aksel Hennie aldri langt unna et fallskjermhopp, og i 2013 hoppet han i Dubai. Vi er vanligvis ikke så adrenalinsugne, men akkurat det har vi testet på eksakt samme location, og det #kilerimagen!

Dubai_skydive_1_small

Jeg er en fallskjermamatør. Aksel Hennie barberte seg under sitt hopp i Dubai!

Har du lyst til å utfordre tyngdekraften, bør du booke et hopp med Skydive Dubai. Pris for et tandemhopp med bilder og video: 4.700 kroner

Til India for å slappe av

Selv sexy actionhelter må slappe av innimellom. I februar 2016 tok Aksel seg en timeout på yogaretreat i India, der han i tillegg til å drive med yoga og meditasjon oppholdt seg i total stillhet. Vil du også oppleve et silent retreat på kroppen, kan du bestille samme opplevelse her.

Aksel_Hennie_india

Prislapp for en uke i stillhet, med spirituell oppfølging: 22.000 kroner

Vi skjønner han godt! Selvom Inga ikke har mye til overs for ayurveda som behandlingsform: Ikke dra på ayurveda-sted for å bli frisk!

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

vibeke@bortebest.no

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *