Reiser i mai

Kroatia_Seilferie
Ingenting er vakrere enn morgenlys og havblikk

Jeg har egentlig litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har ferdig-oppdatert dere på reisene mine til Stockholm og Dubai. Mer kommer, har bare ikke hatt tid. Dere skal blant annet få høre om HOBO, som er et lekent hotell midt i Stockholm som jeg testet døgnet etter lastebilterroren i den svenske hovedstaden.

Men dere vet den følelsen av å glede seg veldig til nye reiser? Vel, den har jeg nå! For min del går ferden til Fyn og Danmark i midten av mai, der jeg skal smake på områdets aller beste råvarer. Og kort tid etter det kaster jeg loss i Adriaterhavet, på en herlig seilbåt i den kroatiske skjærgården. Der skal jeg blant annet ta en dukkert i Stiniva Bay, som ble kåret til en av Europas beste strender i fjor!

Inga reiser til Madrid om ikke lenge, og så spørs det om vi rekker flere reiser på denne siden av sommerferien. Vi får se!

Kroatia_Seilferie_Hvar

Endelig skal jeg få et etterlengtet gjensyn med Hvar.

 

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Stikkord

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *