Lytt til California

California
Foto: Atlantic Link

Hei, jeg heter Erik og jobber som reisereporter i Se og Hør og KK, og på fritiden driver jeg bloggen Erik’s Musikal Diary. Jeg skal med ujevne mellomrom lage spillelister her på Bortebra. Musikk er viktige minner fra reisene, og får jeg reisefeber eller ønsker meg bort spiller jeg ofte musikk fra forskjellige land eller steder. Den første spillelisten har fått temaet California, og her finner du alt fra Katy Perry til Johnny Cash. Som du vil se av de 100 låtene blander jeg stilarter helt fordomsfritt – hvorfor stivne i et mønster når det er så mye fin musikk der ute?

 

 

Erik Valebrokk

Oppdragsgivere: Jeg driver bloggen Mitt liv som Erik (erikvalebrokk.no) i tillegg til mine bidrag for Bortebest, og er fast reisereporter for Se og Hør og seher.no, og har regelmessig levering av reisereportasjer til KK og Allers. Bakgrunn som musikk- og kulturjournalist fra blant annet Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og BEAT.

Favorittsted: Jeg liker meg aller best i en storby, og de tre favorittene er London, Paris og Barcelona avhengig av humør og behov. Dessuten mener jeg at den beste ferieopplevelsen som kan kjøpes for penger er safari i Kenya eller Tanzania i kombinasjon med badeferie på Lamu eller Zanzibar.

Beste reiseminne: To ukers rundtur på den franske rivieraen i 2000, der vi blant annet så Frankrike vinne fotball-EM på en råtten liten TV-skjerm på et torg i Aix-en-Provence. Stemningen etter seieren var upåklagelig, og min gode venn Mons var så eksaltert at han badet i den store fontenen La Rotonde i enden av paradegaten cours Mirabeau. Han luktet ikke godt etterpå.

Verste reiseminne: To ukers biltur gjennom Europa som 18-åring sammen med en dritsur dansk eks-venn.

[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Erik Valebrokk

En benk i London

En benk i London. Så enkelt, og allikevel et hvilested for slitne...
Les Mer