Lazy Lanzarote

Lanzarote strand
Foto: Fran Fernandez
Lazy Lanzarote var det første som falt meg inn, og på denne reisen tar jeg med meg blant andre Joni Mitchell, Jack Johnson og Erlend Øye som inspirasjon. Og Ravel. Tenk å feste blikket på et brusende Atlanterhav med Bolero på øret.

I går fikk jeg en mail fra Vibeke. Hun spurte meg om jeg kunne hjelpe henne med å tonesette drømmen om den perfekte skrivestua som hun har funnet på Lanzarote.
Lazy Lanzarote var det første som falt meg inn, og på denne reisen tar jeg med meg blant andre Joni Mitchell, Jack Johnson og Erlend Øye som inspirasjon.
Og Ravel. Tenk å feste blikket på et brusende Atlanterhav med Bolero på øret.

Erik Valebrokk

Oppdragsgivere: Jeg driver bloggen Mitt liv som Erik (erikvalebrokk.no) i tillegg til mine bidrag for Bortebest, og er fast reisereporter for Se og Hør og seher.no, og har regelmessig levering av reisereportasjer til KK og Allers. Bakgrunn som musikk- og kulturjournalist fra blant annet Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og BEAT.

Favorittsted: Jeg liker meg aller best i en storby, og de tre favorittene er London, Paris og Barcelona avhengig av humør og behov. Dessuten mener jeg at den beste ferieopplevelsen som kan kjøpes for penger er safari i Kenya eller Tanzania i kombinasjon med badeferie på Lamu eller Zanzibar.

Beste reiseminne: To ukers rundtur på den franske rivieraen i 2000, der vi blant annet så Frankrike vinne fotball-EM på en råtten liten TV-skjerm på et torg i Aix-en-Provence. Stemningen etter seieren var upåklagelig, og min gode venn Mons var så eksaltert at han badet i den store fontenen La Rotonde i enden av paradegaten cours Mirabeau. Han luktet ikke godt etterpå.

Verste reiseminne: To ukers biltur gjennom Europa som 18-åring sammen med en dritsur dansk eks-venn.

[email protected]

Written By
Mer fra Erik Valebrokk

Sommartider, hey, hey

Denne uken var vi så heldige å få journalist Caroline Korsvoll på Bortebest.no-laget. Du...
Les Mer